Conferinţa “Învierea Domului şi arătările Sale după Înviere”

Miercuri, 26 martie 2014, în incinta Preturii sectorului Buiucani  a avut loc conferinţa “Învierea Domului şi arătările Sale după Înviere”. Invitatul principal al acesrui eveniment a fost parintele profesor dr. Vasile Mihoc, tată a 13 copii şi bunel a 27 de nepoţi.

Deşi conferinţa a durat aproximativ 3 ore, oamenii au rezistat până la final, iar întrebările nu au întrârziat să apară în număr destul de mare.

Deşi am călătorit în toată lumea, la Chişinău sunt pentru prima dată. Sper să mai ajung pe aceste meleaguri româneşti, locuite de oameni atât de sinceri şi cu sufletul frumos,  a menţionat pr. Vasile Mihoc.

Această conferinţă a fost una deosebită, deoarece tema a fost abordată într-un mod ştiinţific şi la un nivel foarte avansat. L-am acultat pe părintele timp de 3 ore, reuşind să aflu multe lucruri noi pentru mine din viaţa Mântuitorului şi din Sfânta Scriptură. Ar fi minunat dacă acest tip de conferinţe  vor mai avea loc la Chisinau, a mentionat un creştin din sală.

Amintim că Fundaţia VASILIADA organizează un sir de conferinte in Postul Mare, avind de fiecare dată  cate un invitat din România, care prin discururile lor ofera crestinilo din Basarabia noi orizonturi spirituale şi culturale.