2018 – an plin de binefaceri

Fundația „VASILIADA” pe parcursul anului 2018 a desfășurat diverse activități filantropice, care au avut ca scop sprijinirea celor suferinzi. Pe lângă faptul că s-au donat multe cărți și reviste în bibliotecile penitenciarelor, parohiilor, școlilor; s-au repartizat la familiile social-vulnerabile sau cu mulți copii ajutor material și financiar, s-au mai susținut material familiile care îngrijesc de un bolnav țintuit la pat.

Astfel în anul 2018 s-au repartizat 87 de pachete de pampersuri pentru maturi, 65 de pachete de pampersuri pentru copii, 80 kg de praf de spălat, încălțăminte și îmbrăcăminte pentru cei vulnerabili.

Anul acesta ne-am bucurat de posibilitatea de a îndulci viața mai multor familii nevoiașe, astfel am repartizat peste 130 litri de miere de albini. Acesta s-a desfășurat în lunile iulie-decembrie. Mulțumim celor două familii de producători, care au susținut proiectul nostru.

Sunt și alte activități care nu le-am pomenit, la rugămintea donatorului, altele au fost publicate pe parcursul anului.

Pentru toate acestea ne închinăm tuturor donatorilor și susținătorilor care au făcut posibilă desfășurarea proiectelor atât de necesare societății noastre.

Și în continuare suntem dispuși să colaborăm cu domniile voastre pentru a ne ajuta și să ajutăm.

La mulți ani!!!